Perfekt bingo för just dig!

Spela bingo

Att spela bingo har gjorts av människor runt om i världen under en väldigt lång tid, och spelet har alltid tilltalat alla människor. Det är lätt att lära sig och även lätt att spela hemma om man så vill, men för att få lite mer spänning i spelet och även göra det roligare än vanligt så kan man även spela bingo på internet. Du kan välja att spela helt gratis utan att registrera dig eller så kan du också bli medlem, vilket också är helt gratis. Att registrera sig är så klart bättre eftersom du får gratis pengar att spela för, och det kallas för en bonus. I båda fallen så blir det gratis, men att spela med gratis pengar som du får med bonusen är så klart bättre eftersom du även kan vinna, vilket du inte kan göra om du spelar utan registrering. 

Följande bingohallar på nätet rekommenderas av oss:

Bingosida Betyg Insättningsbonus Spela nu!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här
William Hill Bingo
5 stjärnor bingo 400 % upp till 400 kr Spela här

Att spela bingo är inte heller bara för att det finns olika varianter av bingon. De flesta har kommit den senaste tiden på grund av internet och gjort bingon mycket roligare på grund av variationerna. Den vanligaste typen av bingo som spelas idag överallt är klassisk bingo. Du har en bingobricka med 75 nummer i ett rutnät och texten BINGO är högst upp. Det sker så kallade utrop när du spelar bingo, och de ges ut i en ganska snabb takt så det gäller att hänga med i svängarna. Första utropet kan vara ”BERTIL 3” och då skall du markera siffran 3 som finns under bokstaven B som exempel. Andra utropet kommer som exempelvis ”OLOV 72” och då skall du markera nummer 72 under bokstaven O. Dessa utrop kommer sen att fortsätta till någon har 5 nummer i rad på sin bingobricka och då säger man högt BINGO! Du kan bli ensam vinnare eller så kan du och flera vinna samtidigt. Vissa omgångar går även utan att det finns någon vinnare och man börjar en ny omgång.

Nästa typ av bingo kallas för variantbingo och liknar klassik bingo, men den stora skillnaden ligger i hur du får bingo. I variantbingo så kan du få bingo lodrätt, vågrätt och diagonalt på din bingobricka vilket gör spelet roligare och även ger spelaren en större chans att vinna. Mönsterbingo skiljer sig åt betydligt mer eftersom bingobrickan ser annorlunda ut. Istället för att du får bingo med olika typer av rader som du får med klassisk och variantbingo så är det här ett mönster. Mönstren kan så klart skilja sig åt men kan vara som exempel en bil, blomma, penna, bokstav eller siffra. Utrop sker precis på samma sätt men det svagt markerade fältet som bildar ditt mönster skall bli ifyllt för att du skall få BINGO!

Nu finns det även olika varianter av 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo. Vilken du kommer att tycka är roligast är svårt att säga men det är bara att börja, genom att helst registrera sig och ta del av gratis pengar för att spela bingo.

Lycka till och ha så roligt!