Perfekt bingo för just dig!

Bingobricka

Det finns alltid regler som du måste följa i olika typer av spel, och vissa är svårare att lära sig än andra. Men ett lätt spel som även är roligt att spela är bingo där man använder sig av en bingobricka som man spelar med. I olika länder så finns det olika typer av bingon med olika många bollar som 75-bollars bingo, 80-bollars bingo och 90-bollars bingo. I Sverige har den klassiska bingon varit den mest populära och det är den som nästan alltid spelas i den lokala bingohallen och även på tv-program som bingolotto som var väldigt stort för många år sedan. 

Följande bingohallar på nätet rekommenderas av oss:

Bingosida Betyg Insättningsbonus Spela nu!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här
William Hill Bingo
5 stjärnor bingo 400 % upp till 400 kr Spela här

I klassisk bingo så har man en bingobricka med 75 nummer och med texten BINGO upptill. Man måste också köpa bingobrickor för att vara med i spelet, och det sker utrop som kan vara ”Bertil 2” och då markerar man under bokstaven B nummer 2, och utrop i olika format fortsätter till din bingobricka har 5 nummer i rad och då får du BINGO! Nu kan du även få bingo samtidigt med andra användare eller så blir du ensam användare. I alla typer av bingospel så finns det vissa omgångar som slutar utan att det finns en vinnare, och nästa omgång startas. Det gäller också att hänga med eftersom utrop sker i en ganska rask takt.

Att spela bingo på nätet ger dig fler möjligheter som att det finns olika varianter att välja på. Så klart så finns även klassisk bingo, men också tillexempel variantbingo som är exakt som klassik bingo med skiljer sig på sättet hur du kan vinna. Istället för att bara ha en rad på din bingobricka för att vinna så kan man i variantbingo även ha fem nummer i rad lodrätt, vågrätt och diagonalt. Dessa typer av bingo är lätta att hitta online och ger dig lite variation i spelet.

Nästa typ som skiljer sig betydligt mera är mönsterbingo, där dina bingobrickor har ett mönster. Det kan vara en blomma, penna eller en bil. Alltså vad som helst. Utrop sker precis som vanligt men istället för att ha en rad för at få bingo med din bingobricka så skall mönstret bli totalt ifyllt. Denna typ av bingo hittar du mestadels på internet och är också väldigt rolig, och hör till favoriterna idag.

Bingobrickor kan också ha olika typer av nummer som 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo. Så du kan testa alla och se vilken du gillar bäst. Det är helt gratis att bli medlem och man får alltid en bonus i form av en registreringsbonus, som även kallas för välkomstbonus. Det är pengar som du får gratis som kan vara allt från 50 kronor och uppåt. Ta chansen och bli medlem hos flera på samma gång så att du kan jämföra vilken som är bäst, det ger dig mer erfarenhet. Det kan också vara bra att öppna gratis e-post konto så att din vanliga e-post inte blir bombad med reklam hela tiden.

Lycka till med att spela bingo online!