Perfekt bingo för just dig!

Bingo online

Vilket spel är det som kom till Sverige i början av 60-talet och introducerades som ett spel som skulle ge en inkomst till föreningar och andra organisationer? Exakt, det var bingo som kom till oss i detta avlånga land på detta sätt första gången. Så klart så vart det ett spel precis som i andra länder som alla gillade och det öppnades bingohallar runt om på de större orterna, och även på vissa flera stycken. Bingospel låg sedan lågt under många tills TV4 kom med Bingolotto som du säkert har spelat eller hört talas om. Det var tv-profilen Loket som ledde programmet och varje lördag så var det bingofest i hela Sverige. Det gick inte att gå miste om alla försäljare av bingolotter som stod i nästan alla typer av varuhus och liknande. En ny era för bingon hade startat igen.

Följande bingohallar på nätet rekommenderas av oss:

Bingosida Betyg Insättningsbonus Spela nu!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här
William Hill Bingo
5 stjärnor bingo 400 % upp till 400 kr Spela här

Men när bingolotto började tappa spelare så tog internet över, och nu idag så spelas bingo online mest. Vi märker inte av det lika mycket som vi gjorde under tiden när Bingolotto var som störst, eftersom det är mycket mer utspritt och man har idag även många fler platser att välja på än en enda. På internet så får du en bonus gratis som du kan spela gratis bingo för, men med en chans att vinna pengar. Det fungerar på följande sätt. Att registrera sig är gratis, och de flesta ger dig som ny medlem en bonus som heter välkomstbonus eller registreringsbonus. Denna bonus får du och det är pengar direkt på ditt konto. Hur mycket summan kan variera, men i de flesta fall just nu så är det från 50 kronor och uppåt. Därför så är det bra att hitta en plats med olika recensioner där man kan se en tio i topp lista av olika bingosajter, och även beta av dem en efter en.

På detta sätt så får du erfarenhet och kan testa de olika gratis bingo spelen. När du har funnit din bingohall på internet så är det dags att sätta in egna riktiga pengar. Här kan du också få en bonus som kallas för insättningsbonus och det ger dig också gratis bingo pengar att spela för. Exempelvis så kan det vara 100 %, och sätter du in så lite som 200 kronor så kommer ditt konto med bonusen att ha hela 400 kronor. Denna bonus är som högst när du sätter in pengar första gången och sen kan det vara olika dagar som du får mer bonus än andra. Fredagar brukar vara en typisk dag där en bra insättningsbonus ges för att du skall spela bingo denna helg.

Att få bonus gratis när du spelar bingo online är lätt eftersom alla bra sajter erbjuder dig pengar. Men läs också innantill så att det inte är en massa krångliga regler som hur dina vinster kan tas ut. En hög bonus kan också vara ett trick för att du skall sätta in pengar men att ta ut dina vinster är alldeles för krångligt. Därför så skall du helst bara testa på de kända platserna som du kan hitta via recensioner och du är redo att spela bingo online på ett nytt och smartare sätt med gratis bingo pengar.